De digitale én persoonlijke verhuurspecialist

De woningbeheerportefeuille is gedurende dit jaar met 40% gegroeid. Dit is een gevolg van nieuwe beheeropdrachten van bestaande woningportefeuilles en van nieuwbouwacquisities in met name Gelderland en de Randstad. Vb&t Verhuurmakelaars groeit momenteel dan ook sterk in het aantal verhuurtransacties en in de regio’s waarin zij actief is.

Voor de nieuwbouwverhuur is een speciaal nieuwbouwteam actief dat volledige focus heeft op de marketing en verhuur van nieuwbouwprojecten. Dit team beschikt over specialistische kennis en werkt met een projectmatige aanpak. Doel is om elke woning zo snel en zo goed mogelijk te verhuren.

Een goed en efficiënt lopend verhuurproces draagt in belangrijke mate bij aan het behalen van de rendementsdoelstellingen en is daarmee van strategisch belang. Om tijdwinst te behalen én beter aan te sluiten op de wensen van onze klanten, hebben wij het verhuurproces in sterke mate digitaal ingericht. In combinatie met regionale aanwezigheid en persoonlijk contact bieden we meerwaarde voor alle betrokkenen. Zo maakt vb&t Verhuurmakelaars voor zowel huurders als verhuurders het verschil.Waarmee kunnen
wij u helpen?

Vul het contactformulier in op onze contactpagina en onze
mensen zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.