Ontwikkeling nieuw Hoofdkantoor TMC op High Tech Campus

Vb&t Projectmanagement is in december 2016 gevraagd het projectmanagement op zich te nemen voor de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor van TMC op de High Tech Campus te Eindhoven. De uitdaging bij dit project was (en is nog steeds) de korte doorlooptijd. Het gebouw moet eind 2017 gereed zijn en toen het project in december 2016 startte, was er enkel het eerste schetsontwerp van Pauwert Architectuur uit Eindhoven. Samen met de ontwerpteampartners Deerns, Tielemans, Royal HaskoningDHV en Juurlink [+] Geluk hebben we het plan in een recordtempo en in goede afstemming met TMC doorontwikkeld tot vergunningsstukken (januari 2017) en aanbestedingsstukken (februari 2017).

Inmiddels zijn de geselecteerde aannemers (Strukton Van Straten en Hoppenbrouwers) volop bezig met de uitvoering en staat de oplevering eind 2017 gepland.

Dit project toont aan dat ook in de huidige hectische tijd, waarin adviseurs en aannemers het weer druk krijgen en levertijden oplopen, met het juiste team, de juiste instelling en de inzet van alle betrokkenen onmogelijk geachte dingen mogelijk gemaakt kunnen worden.Waarmee kunnen
wij u helpen?

Vul het contactformulier in op onze contactpagina en onze
mensen zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.