Renovatie diverse woonboulevards

In de nieuwsbrief van april 2016 informeerden wij u al over de voorgenomen renovatie van de Woonboulevard Piet Klerkx te Waalwijk. Net voor Kerstmis 2016 is de eerste fase – Piet Klerkx – afgerond en de renovatie van de tweede en laatste fase – onder andere WoonExpress – is in volle gang. Deze fase zal in oktober 2017 opgeleverd worden. Het geheel vernieuwde terrein wordt nog voor het einde van het jaar opgeleverd.

vb&t Projectmanagement heeft voor de Woonboulevard Waalwijk het complete projectmanagement verzorgd, van de initiatieffase tot aan de oplevering. Inmiddels hebben we zo veel ervaring met zowel retail als met de ontwikkeling van nieuw- en verbouwprojecten dat we niet alleen het proces managen, maar ook echt meerwaarde kunnen bieden aan het ontwikkelen van een goede woonboulevard.

De Woonboulevard Waalwijk is eigendom van De Mandemakers Groep (DMG), bekend van de diverse keukenwinkels maar ook de diverse meubelformules (zoals Piet Klerkx en WoonExpress). We mogen DMG alweer ruim tien jaar tot een van onze vaste, en zeer gewaardeerde, opdrachtgevers rekenen. De heer Mandemakers gaf ons laatst de volgende referentie: “Inmiddels hebben wij al diverse projecten door vb&t Projectmanagement B.V. naar onze volle tevredenheid uit laten voeren. De betrouwbare en persoonlijke samenwerking is hierbij voor ons van grote meerwaarde.”

Mooier kunnen wij ons niet wensen. Belangrijk voor ons is ook dat hierin twee van de belangrijkste kernwaarden van ons bedrijf naar voren komen. Betrouwbaar en Persoonlijk: dat is de manier waarop vb&t Projectmanagement B.V. projecten aanpakt.Waarmee kunnen
wij u helpen?

Vul het contactformulier in op onze contactpagina en onze
mensen zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.