• nl

Samenwerking geëffectueerd tussen Zeilstra en vb&t

De samenwerking tussen Zeilstra Vastgoedmanagement en Zeilstra VVE-beheer met de vb&t Groep is sinds enige maanden definitief geëffectueerd.

Inmiddels zijn de afdelingen van beide kantoren in één kantoor ondergebracht en worden deze activiteiten vanuit een adres aan de Kranenburgweg 146 te Den Haag uitgevoerd. De samenwerking treed met twee aparte entiteiten naar buiten, te weten Zeilstra vb&t vastgoedmanagement en Zeilstra vb&t vve diensten. Kerngebied van onze samenwerking zal de regio Den Haag – Rotterdam bestrijken, maar zal zich zeker niet tot dit gebied beperken.

Voorts zal de samenwerking zich in eerste instantie concentreren op het vastgoedmanagement als mede het vve-beheer, maar inmiddels zijn ook andere vastgoed gerelateerde activiteiten opgenomen in de planning om opgestart te gaan worden.

Naast kennisuitwisseling, systeemintegratie en innovatie streven wij in deze samenwerking naar een groeiende beheerportefeuille in de Randstad. Op basis van onze algeheel hoge klantwaardering en de vele veranderingen die het afgelopen jaar in “beheerland” hebben plaatsgevonden, zien wij daar goede kansen liggen. Door een landelijke dekking te combineren met lokale aanwezigheid zijn wij er van overtuigd het beste van twee werelden bij elkaar te brengen. Naast Zeilstra-vb&t, telt daarnaast de vb&t Groep nog 10 andere vestigingen in Nederland.

Het huidige klantenbestand van Zeilstra-vb&t en de vb&t Groep tezamen, bestaat voornamelijk uit (particuliere) (institutionele) beleggers, coöperaties en Verenigingen van Eigenaren, met zowel woningen als commercieel vastgoed in hun portefeuilles.

Inmiddels kunnen wij ook zorginstellingen, gemeenten en in toenemende mate ook internationale beleggers tot ons klantenbestand rekenen.

Indien u meer wenst te weten over de wijze en opzet van onze integrale dienstverlening op vastgoed gebied, nodigen wij u uit om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij zien uit naar de mogelijkheid een en ander aan u toe te mogen lichten.

Namens Zeilstra-vb&t, Jean-Paul Rouwette & Sieb Zeilstra