vb&t Projectmanagement trots op 2018

In december komt het moment waarop we terugblikken op het afgelopen jaar. Wat heeft het jaar ons, onze partners in projecten en vooral ook onze opdrachtgevers gebracht. Tevens is het een mooi moment om vooruit te kijken naar het jaar wat komen gaat.

2018. Het jaar van innovatie en transformatie van gevestigde methoden.
Het afgelopen jaar heeft nog meer in het teken gestaan van de continue veranderende (vastgoed)markt. Naast herstel en het ontstaan van een krap klimaat, is er ook bijzondere invloed geweest op de gevestigde aanbestedingsmethodieken, onderlinge relaties en de planning en uitvoering van projecten. Terwijl alles onder druk stond werd, door geloof in samenwerken, ook oude projecten weer opgepakt.

Innovaties binnen de projecten van vb&t Projectmanagement betroffen niet alleen duurzame en circulaire toepassingen. Het waren juist de slimme oplossingen met betrekking tot bouwmethodiek en -techniek en het optimaal gebruiken van de kennis van bouwpartners, die haalbare projecten maken. Samenwerkingsvormen werden nog meer toegespitst op de markt en het type project. Het optimum in bouwteamsamenwerking ontwikkelde naar de samenwerkingsmethode van ‘De Ronde Tafel’, waarbij vanaf het begin van het project iedereen gelijkwaardig in alle openheid en op basis van vertrouwen aan tafel zit. Een gezamenlijke agenda, budgetten en doelstellingen. Met als hoofdthema het project met de maximale haalbare kwaliteit binnen budget, zonder dat het einddoel van de opdrachtgever niet wordt behaald. Het gehele proces wordt transparant, flexibel en efficiënt. Samen is het credo van 2018 én voor 2019.

Onze bestaande klanten bleken dé juiste partners in het mede transformeren van de (ver)bouw- en ontwikkelprocessen. Enthousiast, betrokken, maar ook kritisch. Het afgelopen jaar hebben we weer mooie projecten gerealiseerd voor o.a. Xior, KMWE, Syntrus Achmea, Pathé Theatres, De Mandemakers Groep, BrabantWonen, Brabant Zorg en de High Tech Campus.
Ook nieuwe opdrachtgevers wisten ons te vinden. Zo mochten we dit o.a. RAI, Kroonenberg Groep, Vivent en Siza als nieuwe opdrachtgevers aan ons binden. Overtuigd van vb&t Projectmanagement anno 2018, als partner voor de juiste integrale realisatie van hun vastgoed wensen. Vanaf het allereerste begin van de ontwikkeling of als interim adviseur bij lopende vraagstukken.

2019. De ingeslagen weg gaat verder omhoog.
De komende jaren zullen wij blijven anticiperen, vernieuwen en optimaliseren. Mede door het verder vergroten van ons bureau en dus onze slagkracht. Of het nu complete nieuwbouw of de verbouwing/herbestemming van bestaand vastgoed betreft. We hebben de ervaring om ook de komende jaren, voor onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers iedere bouwproject tot een succes te brengen in een veranderende markt. Wij danken onze opdrachtgevers & partners voor het innoverende en fantastische 2018, waarin wij hebben mogen ontwikkelen, creëren en realiseren.
We kijken uit naar jullie nieuwe uitdagingen in 2019 …. en verder.