• nl

Vergelijk je VvE-verzekering en laat je adviseren!

Sinds 31 augustus 2017 is vb&t Verzekeringen in het bezit van een vergunning in het kader van de Wet op Financieel Toezicht (WFT). Dit geeft ons de mogelijkheid om voor VvE’s een vergelijking van beschikbare verzekeringen te maken. Indien gewenst voorzien wij de VvE van advies en kunnen we de verzekering onderbrengen bij de verzekeraar van uw keuze.

Verzekeringspakket voor VvE’s
In de afgelopen periode is hard gewerkt aan de verdere inrichting van de nieuwe organisatie en hebben wij met diverse verzekeraars gesproken over het samenstellen van een verzekeringspakket voor VvE’s. Hierbij is veel aandacht besteed aan de bijzondere positie die VvE’s innemen in het domein van verzekeringen. Met een aantal gerenommeerde verzekeraars hebben wij speciaal voor vb&t een pakketpolis kunnen samenstellen die goed aansluit bij de wensen van VvE’s. Hiermee maken we een volgende stap in onze doelstelling de VvE met een breed dienstenpakket volledig te kunnen ontzorgen.

Ook voor de VvE die geen klant is bij vb&t
Dit pakket kunnen we nu ook aanbieden aan VvE’s die nog geen klant zijn bij vb&t VvE Diensten. Wij zijn daarmee een verzekeringskantoor dat vanuit haar ruime ervaring als allround beheerder de VvE een advies op maat kan geven.

Over vb&t Verzekeringen
vb&t Verzekeringen is speciaal opgericht voor het verzekeren van Vereniging van Eigenaars. Onze portefeuille is uitgebreid en divers en wij weten als geen ander wat er speelt op het gebied van VvE-verzekeringen. De enthousiaste en betrokken medewerkers van vb&t Verzekeringen beschikken over jarenlange ervaring en staan garant voor een dienstverlening die zich onderscheidt door transparantie, ontzorging, specialisatie en een hoge klanttevredenheid.

Meer weten? Neem dan contact op met Jan Thoonen: j.thoonen@vbtgroep.nl of Chantal Joosten: verzekeringen@vbtgroep.nl