Over vb&t

Samen Succesvol

Alle medewerkers van vb&t vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Zij bepalen immers hoe relaties onze dienstverlening ervaren. vb&t biedt hun een stimulerende en inspirerende werkomgeving, waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Dat is ook wat wij van elkaar verwachten. Dat iedereen proactief is, met eigen initiatieven komt en zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.

Wij ondernemen graag met vastgoed en zien een uitdaging in het ontdekken en bewandelen van nieuwe wegen. vb&t biedt ruimte en de vrijheid om te ondernemen, vanuit eigen kracht en expertise. Op eigen wijze, maar uiteraard wel binnen de kaders die ons als groep kenmerken. In de snel veranderende vastgoedwereld hebben wij collega’s nodig die verandering omarmen, in plaats van zich daartegen te verzetten. Die bereid en in staat zijn van fouten leren. Mensen die niet reageren met ‘ja maar …‘ maar met ‘ja en …’. Daarop zullen wij sturen en selecteren, om onze organisatie en onze dienstverlening toekomstbestendig te houden.

Geschiedenis

Our history vb&t Group was founded in 1967 and originated from a collaboration at the time of Verbeek from Nijmegen and De Bruyn en Tak, which two organizations started a new management organization in Eindhoven. The name vb&t is an abbreviation of the two founding companies. Several years after its establishment, vb&t continued as an independent organization.

Initially, vb&t focused solely on managing and renting residential and commercial property and managing VVEs (Home Ownership Associations). Later added were sales and purchase services, from the perspective of a full service agency. After more than 50 years, these activities are still part of the service package. Over the past 25 years, vb&t has further developed into a national player in real estate services with the following milestones:

 • 1998 opening van een tweede vestiging in Helmond
 • 2001 oprichting vb&t Project management
 • 2003 overname van de vestiging van Dynamisch ABC in Eindhoven
 • 2005 oprichting Trudo/vb&t Makelaars
 • 2007 overname van RSP Wonen in ’s-Hertogenbosch
 • 2013 overname DOS vastgoedmanagement in Maastricht
 • 2014 overname stedelijk wonen en opening vestiging Enschede en Winterswijk
 • 2015 oprichting vb&t Brandveiligheid & Milieu
 • 2016 overname VvE-bedrijf woningstichting Portaal en opening kantoor Arnhem en Utrecht
 • 2016 oprichting ERA v&t Makelaars
 • 2018 samenwerking met Zeilstra Vastgoedmanagement en Zeilstra VvE-beheer vestiging Den Haag
 • 2018 oprichting EASIE.nu
 • 2019 opening kantoor Amsterdam
 • 2020 overname Huisportaal.nl BV
Organisatiecompetenties vb&t

Relatiegericht: je verdiept je in de wensen en behoeften van onze klanten, opdrachtgevers en collega’s en denkt en handelt primair altijd vanuit hun belang. Je hebt oprecht aandacht voor hen en streeft naar win-win situaties, als voorwaarde voor een bestendige relatie. Je bent makkelijk bereikbaar en aanspreekbaar en doet er alles aan om bureaucratie te vermijden.
Afspraken nakomen: je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je doet er alles aan om relaties tevreden te stellen, maar geeft daarbij duidelijke kaders aan. Deze duidelijkheid resulteert in het integer en gedegen zijn.
Samenwerken: je neemt het initiatief tot samenwerken/overleggen en stelt het gezamenlijk resultaat boven het eigen resultaat. Je denkt actief mee met de ander om behoeften en wensen te vertalen naar oplossingen en je speelt informatie en ervaringen die voor anderen van belang zijn tijdig door.
Ondernemerschap: je zoekt, ziet, creëert en benut kansen en zoekt proactief naar verbeteringsmogelijkheden en draagt uit eigen beweging nieuwe of andere werkwijzen, voorstellen en oplossingen aan. Je neemt hierin het voortouw en onderneemt actie buiten hetgeen gevraagd wordt. Je bent vernieuwend, met lef maar beheerst.

Leuke weetjes waar wij super trots op zijn
 • Onze medewerkers scoorden het werken bij vb&t in 2019 gemiddeld met een 7,8!
 • 95,2% van onze medewerkers ervaart een goede samenwerking met de collega’s op de afdeling en wel 93,1% ervaart een goede werksfeer op de afdeling!
 • 96,8% van al onze medewerkers vindt vb&t een leuk bedrijf om voor te werken!
 • Ruim 93% van onze medewerkers voelt zich thuis bij vb&t!
 • Maar liefst 91,5% van onze medewerkers heeft vertrouwen in de manier waarop vb&t geleid wordt!

Kijk voor meer informatie op de websites van onze bedrijfsonderdelen: vb&t Groupvb&t Vastgoedmanagementvb&t Verhuurmakelaarsvb&t Makelaarsvb&t Brandveiligheid & Milieuvb&t Projectmanagementvb&t VvE Dienstenvb&t zorgvastgoedvb&t verzekeringen en vb&t Capital Markets. Vergeet tenslotte onze samenwerking in Den Haag niet met Zeilstra vb&t Vastgoedmanagement en Zeilstra vb&t VvE Diensten.