VvE Manager

Wat ga je doen?

Je bent samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze opdrachtgevers; de Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). In deze veelzijdige functie ben jij het aanspreekpunt voor de besturen en eigenaars.

Het takenpakket bestaat onder meer uit:

 • Het organiseren, voorzitten en notuleren van vergaderingen;
 • Het uitvoeren en/of opvolgen van actiepunten, voorkomend uit de vergaderingen;
 • Technisch management; voorbereiden en (coördineren) van planmatig onderhoud, monitoren van de opvolging van klachten en de afhandeling van storingen en schades;
 • Financieel management: opstellen van begrotingen, controleren jaarrekening, financiële afwikkeling van vergaderbesluiten en het tijdig beoordelen en accorderen van facturen.
 • Continue meedenken over (proces)verbeteringen binnen de afdeling en de organisatie.
Wie ben jij?

Jij bent een collegiale, besluitvaardige en accurate aanpakker. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, ben je resultaatgericht, direct, correct en afspraak-is-afspraak is voor jou vanzelfsprekend. Tenslotte kenmerk jij je door een hoge betrokkenheid bij je werk, een goede motivatie en een flexibele instelling. Onze basiswaarden; relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch, samenwerken en ondernemend zijn voor jou vanzelfsprekende waarden in je werk.

Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding;
 • Affiniteit met digitaal werken en software pakketten als Office en Twinq;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring, ervaring in een VvE management of facilitaire functie is een pré.
Wat bieden wij jou?
 • Een veelzijdige, zelfstandige functie binnen een energieke organisatie;
 • Een stimulerende en inspirerende werkomgeving, waarin je je kunt ontwikkelen;
 • Mogelijkheid om je (onbeperkt) op allerhande onderwerpen te bekwamen middels digitaal leren;
 • Uiteraard een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wie zijn wij?

vb&t VvE diensten is een toonaangevende speler op het gebied van totaalbeheer van Verenigingen van Eigenaars. Onze portefeuille is uitgebreid en divers. Daardoor weten wij als geen ander wat er speelt op het gebied van VvE beheer. Wij spelen proactief in op nieuwe trends en ontwikkelingen en lopen als innovatieve speler voorop in de markt. Wij staan garant voor een dienstverlening die zich onderscheidt door transparantie, ontzorging, professionaliteit, eerlijkheid, inkoopvoordeel, innovatiekracht en hoge klanttevredenheid. vb&t VvE diensten maakt onderdeel uit van de vb&t Groep. vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoedcyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij onderscheiden ons vooral in de manier waarop wij met relaties omgaan. Onze medewerkers vormen de kritische succesfactor om onze missie te doen slagen. Immers, zij bepalen hoe relaties onze dienstverlening ervaren.

Interesse?

Herken jij je in het bovenstaande profiel, dan komen wij heel graag met jou in contact! Wij nodigen je uit om zo snel mogelijk per e-mail je interesse kenbaar te maken door een motivatiebrief met cv te sturen naar hr@vbtgroep.nl, ter attentie van Anton van Rooijen (Teamleider vb&t VvE Diensten in Den Bosch). Wil je meer informatie over de functie, bel dan even met hem via: 0736902692.

 

Een assessment maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Functie: VvE Manager
Standplaats Den Bosch
32 tot 40 uur per week