• Nederlands

Werken bij vb&t

Relatiegericht, betrouwbaar, specialistisch, samenwerkend en ondernemend.

Daar herken je ons aan! Herken jij je daarin?

Met een grote diversiteit aan functies en specialismen binnen onze brede organisatie bieden we medewerkers een inspirerende en motiverende werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en ontwikkelkansen. Desalniettemin werken we gezamenlijk aan één doel: waarde toevoegen aan iedere fase van de vastgoed- en huisvestingscyclus.

Het belangrijkste punt waarop wij ons onderscheiden, is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens in al ons doen en laten centraal staat. Wij zijn relatiegericht, in onze communicatie, met onze producten en diensten. Wij hechten aan duurzame relaties met klanten en medewerkers. Daarom zijn wij in alles wat wij doen oprecht, integer, praktisch en no-nonsense. Om deze reden geven wij onze medewerkers ruimte voor eigen initiatief. Ruimte om kansen te zien, te creëren en te benutten. Om fouten te maken, te leren en beter te worden. Ruimte om te ondernemen.

Waarom werken bij vb&t?

  • Leuke, energieke en informele werksfeer, die door onze medewerkers met de volgende woorden getypeerd wordt: samenwerken, ondernemend en dynamisch, innoverend, relatiegericht, betrouwbaar en specialist.
  • Jouw ontwikkeling staat voorop; denk aan POP-plannen en continue mogelijkheid deel te nemen aan online leren.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, pensioenregeling en een goede vergoeding voor zakelijke kilometers.
 • (Commerciële) binnendienst

  Ben jij op zoek naar een baan als medewerker binnendienst op onze afdeling verhuur of makelaardij, medewerker servicedesk, marketing of wil je graag aan de slag als servicemanager? Kijk dan snel verder!

 • Commerciële functies

  Gaat jouw bloed sneller stromen van de verhuur en verkoop van vastgoed en ben je op zoek naar een baan (of traineeship) als makelaar, commercieel medewerker verhuur of woninginspecteur? Kijk dan snel verder!

 • Leidinggeven

  Heb jij leidinggevende kwaliteiten en ben je in staat om onze medewerkers te motiveren en inspireren? Dan is de functie van teamleider je misschien op het lijf geschreven. Kijk snel verder!

 • Staf & Administratie

  Ben jij accuraat, integer en zet jij graag de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’, dan is een functie op het gebied van (financiële) administratie, secretaresse, HR medewerker, receptionist of facilitair medewerker jou op het lijf geschreven. Kijk dan snel verder!

 • Stages & Traineeships

  Ben jij bezig met je HBO of MBO opleiding en ben je op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? Of heb je nog niet veel werkervaring op het gebied van vastgoed en/of makelaardij maar wil je wel graag het vak leren? Kijk dan snel verder!

 • Technisch & Advies

  Heb jij een technische opleiding genoten, ben je geschoold ten aanzien van brandveiligheid of projectmanagement en ben je op zoek naar een functie als adviseur, projectleider of technisch manager? Kijk dan snel verder

 • VvE Management

  Ben jij klant- en relatiegericht en op zoek naar een uitdagende functie als (junior) VvE manager binnen een leuk team? Kijk dan snel verder!

 • Bekijk hier alle vacatures

  (19)