3 landelijke top nieuwbouwprojecten uitgelicht

5 oktober 2023

Met ons nieuwbouw team zijn we erg trots dat we 3 prestigeprojecten aan onze portefeuille hebben mogen toevoegen.

Nieuwbouwproject te Amsterdam: Caritas

vb&t Nieuwbouw Makelaars is recentelijk gestart met de verhuur van het nieuwbouw-project Caritas, 154 appartementen in Amsterdam-West in het middenhuur segment. Een complex van maar liefst 20 verdiepingen met zowel 2- als 3-kamer appartementen.

Met een woning in dit bijzondere gebouw heb je alles binnen handbereik. Als achtertuin een groot groen park om heerlijk op uit te kijken en de nabij de stad als hoogtepunt.

Zo tref je de winkels om de hoek aan en kijk je uit op het Rembrandtpark. Ook vele andere voorzieningen vind je op loopafstand. Erop uit? Met de auto zit je zo op de ringweg A10. Zelfs de bus stopt praktisch voor de deur. De oplevering van dit project staat gepland voor het eerste kwartaal van 2024.

Meer informatie over nieuwbouwproject Caritas

Caritas Amsterdam


Nieuwbouwproject te Eindhoven: Groot Hartje

Hartje Eindhoven groeit. Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek op deze plek, omdat zij omringd worden door cultuur, creativiteit en innovatie. Zo genieten bewoners van alles wat Eindhoven te bieden heeft.

Binnenkort start vb&t Nieuwbouw Makelaars met het project Groot Hartje in Eindhoven, 201 huurappartementen grotendeels in het middenhuur segment. Naast de huidige 16 wooncomplexen komen er drie nieuwe bij, namelijk: Adelaide (koop) en de nieuwe complexen Brussel en Tapei. De complexen zorgen voor een verbinding tussen de bruisende binnenstad van Eindhoven en het industriële Strijp-S.

Meer informatie over nieuwbouwproject Groot Hartje


Nieuwbouwproject te Utrecht: Wonderwoods

Uniek gelegen in het centrum van Utrecht, op slechts 2 minuten afstand van het Centraal Station, zullen wij 252 appartementen in het nieuwbouw-complex Wonderwoods te huur aanbieden.

De twee torens van Wonderwoods zijn circa 105 en 73 meter hoog. In deze gebouwen is plaats voor wonen, werken, ontspanning en uiteraard vermaak. De torens worden voorzien van circa 280 bomen en circa 75.000 struiken, heesters en planten. Ze trekken hiermee zo’n 30 verschillende diersoorten aan.

Daarmee laten we zien dat natuur en stenen perfect samengaan. Ons doel: bewoners een gezond en gelukkig leven bieden waarbij bewoners optimaal de levendige binnenstad ervaren en tegelijkertijd een ontspannen setting kennen. Hier woon en werkt men midden in de stad tussen het groen. De verhuur zal naar verwachting in het 4e kwartaal van 2023 starten.

Meer informatie over Wonderwoods

______________________________________________________________________________________________________

Meer nieuws? Bekijk meer actuele ontwikkelingen van vb&t Groep