Our Team

Ons team bestaat uit zo’n 300 medewerkers die allemaal vanuit een eigen specialisme inhoud geven aan de dienstverlening van vb&t.
Samen helpen wij onze klanten verder. Ieder op zijn of haar eigen wijze, vanuit eigen kracht en authenticiteit.
Wij geloven immers in de kracht van het individu én van het team. Wij geloven in samen. Samen met collega’s, partners en u.

Wilt u ook onderdeel uitmaken van dit leuke team? Solliciteer direct!

Filters
Close">
Reset
Alexander van Tilburg
Junior Technisch Manager
Amro Ahmead
Woninginspecteur
Amy Deleij
VvE Manager
Andy van Eldik
Bouwkundig Inspecteur
Andy Verhoeven
VvE Manager
Anita Vaags – Bank
VvE Manager
Anita van de Laar
Teamleider Financiële administratie
Annemieke Voets
Teamleider buitendienst verhuur zuid
Arthur Botman
Directeur Projectmanagement
Ashley Verachtert
Commercieel medewerker binnendienst
Bart Debats
Financieel directeur
Boris Westerhof
Commercieel medewerker binnendienst

Met een grote diversiteit aan functies en specialismen binnen onze brede organisatie bieden we medewerkers een inspirerende en motiverende werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en ontwikkelkansen. Desalniettemin werken we gezamenlijk aan één doel: waarde toevoegen aan iedere fase van de vastgoed- en huisvestingscyclus. Bekijk hier onze vacatures en wie weet zien wij jou binnenkort!

Het belangrijkste punt waarop wij ons onderscheiden, is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens in al ons doen en laten centraal staat. Wij zijn relatiegericht, in onze communicatie, met onze producten en diensten. Wij hechten aan duurzame relaties met klanten en medewerkers. Daarom zijn wij in alles wat wij doen oprecht, integer, praktisch en no-nonsense. Om deze reden geven wij onze medewerkers ruimte voor eigen initiatief. Ruimte om kansen te zien, te creëren en te benutten. Om fouten te maken, te leren en beter te worden. Ruimte om te ondernemen.

Leuke weetjes waar wij super trots op zijn:

  • Onze medewerkers scoorden het werken bij vb&t gemiddeld met een 7,8!
  • 95,2% van onze medewerkers ervaart een goede samenwerking met de collega’s op de afdeling en wel 93,1% ervaart een goede werksfeer op de afdeling!
  • 96,8% van al onze medewerkers vindt vb&t een leuk bedrijf om voor te werken!
  • Ruim 93% van onze medewerkers voelt zich thuis bij vb&t!
  • Maar liefst 91,5% heeft vertrouwen in de manier waarop vb&t geleid wordt!

Working at vb&t?

With a great diversity of functions and specialisms within our broad organisation, we offer employees an inspiring and motivating working environment with possibilities for growth and development. Nevertheless, we work together towards one goal: to add value at every stage of the real estate and housing cycle.