Campagne Woningen in het Zonnetje

5 oktober 2023

In augustus hebben we de actie “Woningen in het zonnetje” gelanceerd op de social media van vb&t Verhuurmakelaars. In samenwerking met vastgoedpresentatie specialist Boykeys worden er wekelijks parels uit het aanbod online uitgelicht met brand-new beeldmateriaal. Tijdens deze actie zien potentiële huurders een greep uit ons diverse en kwalitatieve aanbod.

Woningen in het zonnetje

Tijdens de actie “Woningen in het zonnetje” laten we door Boykeys nieuwe foto’s en/of video’s schieten van deelnemende complexen en woningen. Deze zullen gedeeld worden op Facebook, Instagram, Youtube, onze eigen website en Funda.

Een goede woningpresentatie

Dit jaar zijn we flink aan het sleutelen aan onze online woningpresentatie. De teksten worden onder de loep genomen en ons team investeert in representatief beeld om trots op te zijn. Goed beeld zorgt er immers voor dat onze woningen online beter vindbaar zijn en we een goede eerste indruk achterlaten bij potentiële huurders. De aanvulling van video’s op de online woningpresentatie zorgt ervoor dat we hoger in de resultaten komen op platforms als Funda.

Bij vb&t zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke service aan onze klanten, zowel huurders als verhuurders. Onze “Woningen in het Zonnetje” campagne is slechts een voorbeeld van hoe we voortdurend streven naar verbetering en innovatie in onze branche. We geloven dat deze investering in hoogwaardige beelden en aantrekkelijke teksten niet alleen onze online aanwezigheid zal verbeteren, maar ook de tevredenheid van onze klanten zal vergroten.

Bereik

De resultaten van “Woningen in het zonnetje” zijn opvallend. De foto’s video’s die gedeeld worden bereiken ieder duizenden mensen op platforms zoals Facebook en Instagram. Door deze aanpak kunnen potentiële huurders de woningen in al hun pracht en praal zien, waardoor de kans op succesvolle verhuur aanzienlijk wordt vergroot.

 

 

Ontdek meer over vb&t Verhuurmakelaars

_____________________________________________________________________________________________________

Meer nieuws? Bekijk meer actuele ontwikkelingen van vb&t Groep