Kantooropening van vb&t Breda

10 juli 2023

Afgelopen januari heeft vb&t een nieuwe vestiging geopend aan de Verbeetenstraat in Breda. Vb&t heeft hiermee het netwerk verstevigd met een 12de kantoor. Vanuit kantoor Breda zal voornamelijk vb&t VvE diensten haar diensten aanbieden aan bestaande en nieuwe klanten. Ook voor vb&t Vastgoedmanagement zal Breda een vast uitvalsbasis worden.

Dienstverlening bevorderen in regio Breda

Na de overname van VvE Diensten Nederland Breda eind 2020 is de vestiging tot eind 2022 onderdeel gebleven van de franchise organisatie. Vanaf 2023 is het kantoor op een andere locatie heropend met hetzelfde vertrouwde team en een verbeterde dienstverlening. Naast de bestaande portefeuille worden sinds kort alle klanten in regio Breda vanuit dit kantoor bediend.

Met de opening van het derde kantoor van vb&t VvE diensten in Noord-Brabant wordt de afstand tot de klant verder verkleind. Hierdoor kunnen we met de bestaande VvE’s beter inspelen op lokale ontwikkelingen.

vb&t VvE kantoor Breda

Onze VvE-afdeling

Dagelijks is het team bestaande uit VvE managers en een technisch manager actief bezig met het beheer van circa 125 VvE’s. Naast een groot aantal “particuliere” VvE’s worden ook VvE’s beheerd in samenwerking met woningcorporaties en institutionele beleggers.

Kantoor Breda richt zich voornamelijk op het beheer van VvE’s in de regio Breda tot aan Rotterdam.

______________________________________________________________________________________________________

Meer nieuws? Bekijk meer actuele ontwikkelingen van vb&t Groep