Solliciteren in coronatijd!

4 februari 2021

We zitten helaas allemaal in hetzelfde schuitje; het is stil en leeg op onze kantoren. Maar wees niet bang! Het solliciteren en starten bij vb&t gaat gewoon door, wij kijken er nog steeds heel erg naar uit om jouw als collega te mogen verwelkomen. Of een sollicitatiegesprek via Teams of fysiek plaats vindt, bepalen wij samen en hangt af van de coronamaatregelen welke de overheid ons voorlegt.

Uiteraard zorgen we voor, zoals we dat altijd doen, voor een heel warm welkom bij vb&t. Je collega’s zullen er zijn om je te helpen en we wijken niet af van ons reguliere inwerktraject. Je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt in de eerste weken of maanden. Tevens zorgen wij dat je, wanneer nodig, ook vlot en veilig thuis aan de slag kunt. Dit houdt in dat je van ons een thuiswerkset ontvangt bij start dienstverband.

Aarzel dus niet langer en kom ons leuke en dynamische bedrijf versterken. Heb je vragen over de openstaande vacatures? Of heb jij affiniteit met de vastgoed branche en staat jouw droomvacature er nóg niet tussen? Neem contact met onze Corporate Recruiter Lisa Scheepers. Zij komt graag met je in gesprek! Ze is te bereiken via 040-3038227 of per mail hr@vbtgroep.nl #WachtNietLanger!