Succesvolle start verkoop voor Subliem Suyt

8 april, 2024

25 stadswoningen aan de Suytkade

Op 28 februari jongstleden is de verkoop van deze 25 ruime stadswoningen van start gegaan en de belangstelling heeft alle verwachtingen overtroffen!

Subliem Suyt maakt deel uit van Suytkade en is een van de laatste ontwikkelingen binnen de transformatie van de kanaal-zone: Wat ooit een industriegebied was, is nu een prachtige plek om te wonen en leven in Helmond.

In Subliem Suyt woon je heerlijk comfortabel in van de 25 ruim opgezette stadswoningen aan het water, niet ver van het centrum van Helmond. Avondje uit naar de bioscoop of het theater, gezellig borrelen of heerlijk een hapje eten en sporten; het kan er allemaal! Dat is het sublieme van wonen in Subliem Suyt!

Start verkoop event in Cacaofabriek

De start van de verkoop was een groot succes. Op 28 februari waren de geïnteresseerden van harte welkom in de sfeervolle foyer van de Cacaofabriek. vb&t nieuwbouwmakelaars was hier samen aanwezig met Jongen Projectontwikkeling en aannemer, Freek Hypotheek en Rabobank Helmond. Samen stonden we klaar om alle vragen over de woningen, procedure, inschrijving en planning te beantwoorden. Het was drukbezochte en geslaagde avond vol enthousiasme!


Overweldigende reacties op nieuwbouwproject

Binnen enkele weken na de lancering hebben honderden geïnteresseerden zich aangemeld voor meer informatie en een aanzienlijk aantal kandidaten heeft zich ingeschreven voor een specifieke woning binnen dit project. Dit toont aan dat Subliem Suyt een zeer gewild project is!

“We zijn overweldigd door de positieve reacties en het aantal aanmeldingen dat we hebben ontvangen sinds de start van de verkoop,” zegt Patricia Goudswaard, directeur van vb&t Nieuwbouwmakelaars. “Het is duidelijk dat er een sterke vraag is naar duurzame, energiezuinige en comfortabele nieuwbouwwoningen en wij zijn verheugd dat we met Subliem Suyt aan deze vraag kunnen voldoen.”


Indeling woningen Subliem Suyt

De 25 ruime stadswoningen in Subliem Suyt bieden heel veel ruimte met naast de 3 slaapkamers ook nog 2 ruime kamers op de tweede verdieping. Een zonnige woonkamer met een heerlijke leefruimte met openslaande tuindeuren, een keukencheque, een compleet afgewerkte badkamer en een fijne tuin maken deze woning perfect voor starters en jonge gezinnen.

Succesvol verkocht door vb&t Makelaars

De inschrijfperiode is inmiddels gesloten, alle woningen zijn toegewezen en de eerste woningen zijn zelf al verkocht! Geïnteresseerden kunnen uiteraard nog contact opnemen met het nieuwbouwteam van vb&t Nieuwbouw Makelaars of de website bezoeken van www.subliem-suyt.nl

Voor meer informatie over Subliem Suyt en de verkoopprocedure kunt u contact opnemen met: nieuwbouw@vbtmakelaars.nl of 088-5454645.

Wij bedanken in het bijzonder de volgende partijen voor deze samenwerking:

Ontwikkeling: JPO (VolkerWessels)
Realisatie: Jongen (VolkerWessels)
Financieel advies: Rabobank en Freek Hypotheek
Plaats: Gemeente Helmond

Subliem Suyt exterieur

______________________________________________________________________________________________________

Meer nieuws? Bekijk meer actuele ontwikkelingen van vb&t Groep