Klassiek, elegant en écht Tilburgs: Wooncomplex De Bankier

10 juli 2023

Deze maand heeft vb&t Verhuurmakelaars de huurwoningen in wooncomplex “De Bankier” opgeleverd. Waar al zeker 65 jaar aan de Spoorlaan het bankiersgebouw Van Mierlo & Zoon was gevestigd zal voortaan de nieuwe woontoren staan, die de geschiedenis van de plaatsing eer aandoet. In het historische hart van Tilburg vind je de 76 meter hoge woontoren met luxe stadsappartementen.

De toekomst aan je stoep

Kortweg iconisch; Dat is De Bankier. De woontoren straalt van Tilburgs karakter en bevindt zich midden in het levendige centrum van Tilburg. De Spoorlaan is een contrastrijk gebied waar geschiedenis en toekomst, ruig en verfijnd en wonen en werken elkaar ontmoeten. Vanuit je woning loop je zo de winkelstraat in of wandel je door de cultuurrijke Spoorzone.

Appartementen met ultiem wooncomfort

Het complex is voorzien van zonnepanelen. De appartementen zijn gasloos en voorzien van een duurzaam WKO-systeem. De twee- of driekamer huurappartementen hebben een complete keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur en modern sanitair.

Het hippe en bourgondische Tilburg

Het continu vernieuwende Tilburg is niet meer de ruwe arbeiders- en industriestad die het ooit was. De innovatieve en creatieve stad is een walhalla voor levensgenieters geworden. Een bourgondische levensstijl staat gekerfd op het hart van de Tilburger. Grote terrassen en de vele vernieuwende horecaconcepten zijn een kenmerkend element.

Het beheer door vb&t Vastgoedmanagement

vb&t Vastgoedmanagement zal namens Altera Vastgoed NV het beheer van dit elegante complex verzorgen. Wij ontzorgen de opdrachtgever en verzorgen het wooncomfort van de huurder.

Onze servicedesk staat 24/7 klaar voor onze huurders. Dankzij ons geavanceerde KlantVolgSysteem kunnen we snel hulpvragen beantwoorden.

Middels het huurdersportaal en met onze vb&t app maken we het voor huurders nog makkelijker om alle zaken te regelen rondom de huurwoning.

Zo kan een huurder een reparatieverzoek indienen, huurbetalingen inzien en alle belangrijke informatie rondom zijn huurwoning lezen in de vb&t kennisbank. Door het inzetten van de app wordt onze dienstverlening nog toegankelijker voor onze huurders.

Ontdek meer over vb&t Verhuurmakelaars

_____________________________________________________________________________________________________

Meer nieuws? Bekijk meer actuele ontwikkelingen van vb&t Groep