Wonen in nieuwbouw met de wauw-factor

14 december 2023

Goed nieuws! Wij beginnen het nieuwe jaar van 2024 met de verhuur van 252 zeer energiezuinige en instapklare woningen, van studio tot royaal loft van Wonderwoods.

Nieuwbouwproject Wonderwoods

De ideale woonlocatie voor moderne stedelingen die bewust en duurzaam willen leven. In Wonderwoods woon je omgeven door natuur, met de bruisende stad aan je voeten. En zeg nou zelf: uitgaan is toch het allerleukst als je bijna thuis bent? Eenmaal thuis geniet je bij Wonderwoods vooral van de rust en het groen. Van het weidse uitzicht en het gezellige buurtgevoel. Dat noemen we: Wonen met een wauw-factor.

Wonderwoods is een landmark voor Utrecht, de nieuwe standaard voor gezond stedelijk leven. Een plek om van te houden. Een plek om je over te verbazen. Waar anders komt de tuinman abseilen om de bomen en struiken op jouw balkon te verzorgen?

Meer informatie over Wonderwoods

vb&t Makelaars WonderWoods

Nieuwbouwproject Groot Hartje 

Recent zijn wij gestart met de verhuur van 201 middenhuur en vrije sector appartementen, in hartje Brussel en hartje Tapei. De belangstelling in de appartementen is ‘groot’ te noemen en verwachten alle appartementen spoedig te kunnen toewijzen.

Een zee aan ruimte en geweldig uitzicht. Geniet hier van alle rust en ruimte die je tot je beschikking hebt. Creëer een thuis dat past bij hoe jij je leven leeft. Vindt connectie met buiten door het uitzicht op de prachtige daktuin en terrassen.

In Hartje Brussel en Hartje Taipei komt een gevarieerd woonaanbod van 2- en 3-kamerappartementen in de vrije sector -en middenhuur. Bijna alle appartementen hebben een heerlijke buitenruimte.

De woonoppervlaktes variëren van 45m2 tot 100 m2 en de appartementen worden opgeleverd met een compleet ingerichte en moderne keuken met inbouwapparatuur en een betegelde badkamer met douche, brede wastafel, spiegel en designradiator. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming.

Meer informatie over nieuwbouwproject Groot Hartje

vb&t Makelaars WonderWoods

______________________________________________________________________________________________________

Meer nieuws? Bekijk meer actuele ontwikkelingen van vb&t Groep