Jonge talenten (generatie Z) binden aan de makelaardij in deze arbeidsmarkt

5 oktober 2023

Varen op de kracht van technologie

Generatie Z wordt vaak de “digital natives” genoemd omdat ze zijn opgegroeid in een tijdperk waarin technologie de standaard norm is. Ze zijn bedreven in het gebruik van smartphones, sociale media en andere digitale hulpmiddelen.

Dit maakt hen waardevolle krachten voor de toekomst van onze organisatie. Zo zijn er diverse artificial intelligence ontwikkelingen die we nodig zullen hebben om de zichtbaarheid en het succes van onze organisatie te vergroten.

Generatie Z verbinden aan de makelaardij

Zo ontvingen wij de studenten van Hogeschool TIO te Eindhoven, waarbij we hen niet alleen ontvingen voor een uitgebreide presentatie van vb&t Groep en al haar bedrijfsdisciplines, maar ook om hen met onze makelaars op waardebepaling te sturen.

Presentatie vb&t Groep en haar vestigingen

De vb&t groep is ruim 56 jaar geleden opgericht door de heren Verbeeck, de Bruijn en Tak, vandaar de naam vb&t. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met 11 vestigingen verspreid over Nederland. Je kunt ons vinden in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Helmond, Maastricht, Utrecht en Winterswijk. In Eindhoven is ons hoofdkantoor gevestigd.

Als organisatie zijn we gedreven om onze klanten de beste service te bieden en de verwachtingen te overtreffen. We geloven in het creëren van een solide basis van vertrouwen en samenwerking, zowel met onze klanten als met elkaar als collega’s. We moedigen innovatie en persoonlijke ontwikkeling aan, omdat we geloven dat dit leidt tot succes en groei.

TIO studenten bij vb&t


Hoogtepunten vanuit nieuwbouw

Als studenten aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij spelen zij een cruciale rol in de toekomst van onze makelaarsbranche. Zo nam onze nieuwbouwspecialist de presentatie over om wat over de grote nieuwbouwprojecten in de omgeving te vertellen, waaronder Groot Hartje tussen Eindhoven centrum en Strijp-S in. Een ander specifiek voorbeeld is de Oranje Kade aan het kanaal in Helmond.

Presentatie aan studenten over makelaardij

Onze makelaars vertelden uitgebreid over de inhoud van onze diensten, maar ook wat het DNA is van vb&t Makelaars. Persoonlijke ontzorging staat hierbij zeer hoog in het vaandel. De aspecten waarop gelet wordt tijdens een waardebepaling, maar ook hoe een woning zo volledig mogelijk wordt gepresenteerd middels onze diverse kanalen. Het digitale dossier is een mooi voorbeeld van een praktisch online dashboard, zodat verkopers het animo voor hun woning bijhouden.

Zo werken wij uitzonderlijk met een vaste courtage en een drietal vaste, transparante pakketprijzen. Hoe hoger het pakket hoe meer ontzorging vanuit de toegewezen vb&t makelaar.

Generatie Z verbinden aan onze makelaardij

Praktijkervaring in vastgoedbranche

Het is van groot belang dat studenten praktijkervaring opdoen tijdens hun studie Makelaardij en Vastgoed aan het TIO te Eindhoven. Zo hebben zij dromen om in de toekomst makelaar, projectontwikkelaar, vastgoedbeheerder of taxateur te worden.

Studenten van TIO op waardebepaling

Samen met de medewerkers van vb&t Makelaars gingen we samen met deze studenten en docenten op waardebepaling bij een stadsappartement te Eindhoven op de Gedempte Gracht 33. Dit appartement bevindt zich boven de welbekende Heuvelgalerie.

Met alle verkregen informatie mochten zij schatten wat de verkoopprijs van de woning betrof. Dankzij hun teamwork kwamen zij relatief dicht bij de werkelijke woningwaarde. Deze prestatie hebben we uiteraard beloond met een leuke prijs.

Wij hechten als organisatie veel waarde aan prestatie en ontwikkeling. Zo zijn wij bereid om prestaties te belonen zodat we motivatie stimuleren.

TIO studenten bij vb&t

______________________________________________________________________________________________________

Meer nieuws? Bekijk meer actuele ontwikkelingen van vb&t Groep