Over vb&t Groep

Dit is onze kracht

Bij vb&t vindt u alle diensten onder één dak. Daarmee nemen we u alle werk en zorgen uit handen. Onze verschillende bedrijfsonderdelen weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo bent u verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en van het beste advies.

Belangrijker nog is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In vb&t vindt u een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.

Dit zijn onze kernwaarden

Relatiegericht

We verdiepen ons oprecht in uw wensen en behoeften en denken en handelen altijd vanuit uw belang. Efficiënt, degelijk en goed.

Betrouwbaar

We doen er alles aan om u tevreden te stellen, maar geven daarbij wel duidelijke kaders aan. Duidelijkheid maakt ons gedegen en integer.

Specialist

We zijn specialist in alle disciplines die we binnen ons bedrijf bundelen. Een práktische specialist, die complexe zaken inzichtelijk maakt en daarmee mogelijke risico’s voor u reduceert.

Samenwerken

Niet alleen onze bedrijfsonderdelen werken nauw samen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, bestendige partners die u en ons meerwaarde kunnen leveren.

Dynamisch en Ondernemend

We zoeken, zien, creëren en benutten kansen. Vernieuwend, met lef, maar altijd beheerst.

Innovatie

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verrijken en te moderniseren door elkaar uit te dagen tot nieuwe inzichten te komen en ontwikkelingen en nieuwe wegen te verkennen.

Duurzaamheid

Het welzijn van mens, dier en natuur gaat ons aan het hart. Wij voelen ons verbonden en betrokken om actief en positief bij te dragen in een duurzame leefomgeving.

Dit zijn onze bedrijven

Alles onder één dak. vb&t Groep bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen, ieder met hun eigen vastgoedspecialisme. Ze werken nauw met elkaar samen en wisselen voortdurend hun kennis en expertise uit.

vb&t Makelaars
vb&t Verhuurmakelaars
vb&t Vastgoedmanagement
vb&t VvE diensten
vb&t Projectmanagement
vb&t Brandveiligheid & Milieu
vb&t Capital Markets
vb&t Zorgvastgoed
vb&t Verzekeringen

Onze samenwerkingen en participaties
Sterker door kennis te delen. Wij geloven sterk in samenwerken en integratie van diensten. In het delen van kennis, om onze dienstverlening verder te kunnen ontwikkelen en onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn en te kunnen blijven. Daarom staan wij altijd open voor duurzame samenwerkingsverbanden met uiteenlopende marktpartijen. In voorkomende gevallen participeren wij in gezamenlijke initiatieven.

Dit zijn onze klanten
Wij zetten altijd in op een lange, duurzame relatie met onze klanten. vb&t begeleidt, ondersteunt en ontzorgt zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers, zorg- en onderwijsinstellingen, (semi)overheid, retail, leisure, corporaties en financiers. Wij bieden onze management-, advies-, bemiddelings- en taxatiediensten aan aan kopers en verkopers, huurders en verhuurders, vastgoedgebruikers en exploitanten, beleggers en investeerders Deze brede klantengroep maakt dat wij als geen ander zijn ingevoerd in de gehele vastgoed- en huisvestingsmarkt.

Dit is ons team
Ons team bestaat uit zo’n 300 collega’s die allemaal vanuit een eigen specialisme inhoud geven aan de dienstverlening van vb&t. Samen helpen ze onze opdrachtgevers en klanten verder. Ieder op zijn of haar eigen wijze, vanuit eigen kracht en authenticiteit. Wij geloven immers in de kracht van het individu én van het team. Wij geloven in samen. Samen met collega’s, partners en ú.

Dit zijn wij
vb&t Groep is actief in een breed scala aan vastgoed- en huisvestingsdiensten. Bemiddelings-, management- en adviesdiensten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers, maatschappelijke instellingen en (semi) overheid. Zowel woningen, als commercieel en maatschappelijk vastgoed hebben onze aandacht. Ons werkgebied is divers en varieert per specialisme; regionaal, nationaal en/of internationaal.

Wij zijn een ondernemende, relatiegerichte en betrouwbare specialist die graag samenwerkt en klanten zoveel mogelijk wil ontzorgen. We willen de beste keuze zijn om mee samen te werken.

Dit is onze missie
vb&t is een integrale dienstverlener die waarde toevoegt in iedere fase van de vastgoed- en huisvestingscyclus; bij realisatie, transactie en exploitatie. Wij bieden inzicht in de markt en in gebruikers. Wij informeren, adviseren, organiseren en bemiddelen.

Onze organisatie onderscheidt zich vooral in de manier waarop we met onze relaties omgaan. Onze dienstverlening draagt op elk niveau bij aan een positieve, plezierige klantervaring. Wij willen dat iedere relatiegroep zich bij ons thuis voelt vanuit de overtuiging: vb&t is voor mij de beste keuze.

Dit is onze visie
Wij zien dat de gebruiker meer en meer centraal staat en bepalend is voor de meerwaarde die wij moeten realiseren. Dat houdt dus ook in dat de waarde van goede, betrouwbare dienstverlening sterk toeneemt. Als wij onze klanten tevreden kunnen stellen, of beter nog positief kunnen verrassen, levert dat direct resultaat op. Enerzijds als effectieve bijdrage aan het realiseren van onze klantwensen en doelen. Anderzijds in het voor lange termijn verbinden van onze klanten aan onze organisatie.

Dit willen wij betekenen
Vastgoed gaat niet alleen over stenen, maar eerst en vooral over u. Over u als gebruiker, die prettig wil wonen, werken, leren, herstellen, winkelen of recreëren. Of over u als eigenaar, investeerder of belegger, die uw investeringen optimaal wil laten renderen. vb&t helpt u daarbij door het toevoegen van de juiste waarde.

Als bedrijf leveren wij een positieve bijdrage in huisvesting van mensen, organisatie en maatschappij. Met intrinsieke overtuiging doen wij dit op maatschappelijk verantwoorde wijze met impact op milieu, welzijn en veiligheid

Onze geschiedenis

vb&t Groep is opgericht in 1967 en is ontstaan uit een toenmalige samenwerking van Verbeek uit Nijmegen en De Bruyn en Tak welke twee organisaties middels samenwerking een nieuwe beheerorganisatie in Eindhoven zijn gestart. De naam vb&t is een afkorting van de twee oprichtende bedrijven. Enkele jaren na oprichting is vb&t als zelfstandige organisatie door gegaan.

In aanvang was vb&t enkel gericht op het beheren en verhuren van woningen en commercieel vastgoed en het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Vanuit de full service gedachte zijn daar makelaars activiteiten voor aan- en verkoop van woningen aan toegevoegd. Na meer dan 50 jaar maken deze activiteiten nog steeds deel uit van het dienstenpakket. In de afgelopen 25 jaar heeft vb&t zich met de volgende milestones verder ontwikkeld tot een landelijke speler in vastgoed dienstverlening:

1998opening van een tweede vestiging in Helmond
2001oprichting vb&t Project management
2003overname van de vestiging van Dynamisch ABC in Eindhoven
2005oprichting Trudo/vb&t Makelaars
2007overname van RSP Wonen in ’s-Hertogenbosch
2013overname DOS vastgoedmanagement in Maastricht
2014overname stedelijk wonen en opening vestiging Enschede en Winterswijk
2015oprichting vb&t Brandveiligheid & Milieu
2016overname VvE-bedrijf woningstichting Portaal en opening kantoor Arnhem en Utrecht
2018 oprichting EASIE.nu
2019opening kantoor Amsterdam
2020overname Huisportaal.nl BV
2020vb&t Makelaars stopte samenwerking ERA