Multi-tenant kantoorgebouw HTC-91, High Tech Campus, Eindhoven

10 juli 2023

Uitvoering van A tot Z

vb&t Projectmanagement heeft namens de High Tech Campus Eindhoven het projectmanagement gedurende zowel de ontwikkelfase als de huidige realisatiefase mogen verzorgen voor de nieuwbouw van HTC91.

HTC91 betreft de nieuwbouw van een multi-tenant kantoorgebouw op de High Tech Campus te Eindhoven. Het kantoorgebouw is uiteindelijk het hoogste gebouw aan de zuidzijde van de slimste vierkante kilometer ter wereld en bestaat uit 12 lagen en totaal ca. 12.600 m2 BVO.

Het gebouw is samen met INBO, Deerns en Archimedes ontwikkeld binnen 12 maanden. Het betreft een duurzaam “smart” kantoor dat voorzien wordt van de nieuwste slimme gebouwtechnieken.

High Tech Campus vb&t projectmanagement


Authentieke elementen 

Voor de realisatie zijn inmiddels Bouwbedrijf van de Ven en Hoppenbrouwers Installaties geselecteerd welke reeds gestart zijn met de werkzaamheden. De wanden, kolommen en balken worden volledig in het werk gestort waarbij de balken en kolommen op maaiveld worden geproduceerd, voordat ze gemonteerd worden in het werk.

Van ontwikkeling naar oplevering

De planontwikkeling is gestart in december 2022; de realisatie is gestart in Q2 2023 en de oplevering vindt plaats in Q3 2024.

Voor dit project verrichten wij het totale kosten- en projectmanagement. De werkzaamheden bestaan o.a. uit de planontwikkeling met de externe adviseurs; de selectie, prijs- en contractvorming; het kostenmanagement, de directievoering, het procedureel toezicht tijdens de realisatie en de nazorg.

High Tech Campus vb&t projectmanagement

______________________________________________________________________________________________________

Meer nieuws? Bekijk meer actuele ontwikkelingen van vb&t Groep