‘Ter uitbreiding hebben we Zeilstra overgenomen’

17 januari 2024

Uitbreiding portefeuille Den Haag

Per 1 januari 2024 heeft vb&t het vastgoedmanagement en VvE beheer van Zeilstra overgenomen. Ter uitbreiding van haar activiteiten in de regio Haaglanden is vb&t sinds 1 juli 2018 een samenwerking aangegaan met Zeilstra Beheer bv.

Vanuit de vestiging in Den Haag is de portefeuille gegroeid tot ruim 4.000 woningen.

Jean-Paul Rouwette, algemeen directeur van vb&t Groep bv:

“De samenwerking met Zeilstra heeft ertoe geleid dat we ons kantorennetwerk konden uitbreiden en daarmee de gewenste regionale aanwezigheid konden realiseren. Een belangrijke pijler voor de dienstverlening van vb&t.”

“Hiermee hebben we gewerkt aan een solide basis voor het vastgoedmanagement en VvE beheer in de regio Rotterdam en Den Haag en bieden we voor onze opdrachtgevers inmiddels een landelijke dekking. De groei van de portefeuille maakt het mogelijk blijvend te kunnen investeren in onze organisatie en de dienstverlening voor onze klanten.”

“Dankzij de fijne samenwerking met Zeilstra en de inzet van een groot aantal betrokken medewerkers is dit mogelijk gemaakt en is dit tevens een goed moment om de activiteiten van Zeilstra definitief over te nemen en zelfstandig verder te bouwen om onze ambities in te vullen.”