Succesvol verhuurd Drie Prinsessen te Breda

10 juli 2023

We zijn verheugd mede te delen dat we medio juli 30 mooie appartementen in het middenhuur segment mogen opleveren aan onze huurders, namens één van onze opdrachtgevers Amvest. Op een prachtige en bijzondere locatie in de wijk Waterdonken in Breda vind je de “Drie Prinsessen”.

De groene omgeving, de heerlijke rust en de drukte van de stad binnen handbereik zorgen voor een perfecte combinatie en dit vormt de ideale woonplek voor starters, kleine gezinnen en 50-plussers.

NVM-nieuwbouwspecialist vb&t Nieuwbouw Makelaars

Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven verzorgen wij regionaal de verkoop van nieuwbouw koop projecten en zelfs op landelijke basis van nieuwbouw huur projecten. Wij werken met een team van 6 betrokken en persoonlijke adviseurs / makelaars aan de gaafste nieuwbouw projecten in Nederland.

Onze dienstverlening begint veel eerder dan alleen het verhuren of verkopen van nieuwe woningen. Wij worden door onze opdrachtgevers in een vroeg stadium betrokken om mee te denken over de invulling van een plan. Denk hierbij aan de prijsadviezen, woningtypes, plattegronden, CRM-systeem, maar ook visualisaties, website en positionering van een nieuwbouwproject. Op deze wijze creëren we voor onze opdrachtgever een toegevoegde waarde welke resulteert in een optimaal resultaat.

Professioneel advies

Advies bestaat als eerste in kaart brengen van de locatie, woningbouwprogramma, doelgroep en overheidsregels.  Een nieuwbouw project in verhuur of verkoop brengen is een hele andere tak van sport dan van een bestaande woning.

Hierin wordt gekeken naar de vraag vanuit de markt, wensen van kopers, afzetmogelijkheden, maar ook optimalisering van plattegronden en afwerking. Vanuit dit advies kan onze opdrachtgever verder met de (door)ontwikkeling van het betreffende bouwplan.

In een vervolgstadium denken wij mee over marketing, presentatie, social media en datasystemen. We willen het optimale gevoel van het project overbrengen op de potentiële kandidaat. Uiteraard adviseren wij opdrachtgever over verkoop- en verhuurprijzen op woningniveau.

De online en offline makelaar

Ons NVM-makelaarskantoor is goed te bereiken op alle drie haar vestigingen, namelijk Helmond, Eindhoven én Den Bosch. Zo staan wij klaar voor potentiële woningzoekers per chat, mail, per telefoon of loop gewoon binnen voor een gesprek. En uiteraard heeft ons team de ondersteuning van de 8 andere vestigingen van vb&t door het hele land! Wat onszelf landelijk lokaal betrokken maakt.

Vb&t nieuwbouw Makelaars en de vb&t Verhuurmakelaars beschikken over een groot zoekersbestand over heel Nederland, dit zorgt bij de Start van het nieuwbouwproject voor een mooi aantal serieus geïnteresseerde kandidaten.

In samenspraak met opdrachtgever wordt er een CRM-systeem gekozen om het proces van verhuur of verkoop van woningen te stroomlijnen. Dit digitaliseert en automatiseert het gehele commerciële proces, vanaf het moment dat kandidaten zich kunnen inschrijven voor een woning tot de digitale ondertekening van de overeenkomst. Hierdoor kunnen wij extra tijd besteden aan de persoonlijke benadering van opdrachtgever, huurder of koper. Denk hierbij aan het organiseren van live verhuurstart, kijkmomenten en open huizen op de bouwlocatie.

Vanaf de voorbereidingen richting start verhuur zijn wij, als vb&t Nieuwbouw Makelaars, betrokken bij deze opdracht. Wij zijn graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken zodat we onze opdrachtgever optimaal kunnen adviseren. Denk hierbij aan het opmaken van de projectwebsite, CRM-systeem, toewijzingscriteria, visualisaties en woningplattegronden.

Dankzij de datatool Datakeeper worden persoonlijke gegevens makkelijk opgeslagen en worden deze AVG-proof gedeeld met ons gedeeld. Op deze wijze ontzorgen we de huurder bij het aanleveren van gegevens en kunnen wij veilig persoonlijke gegevens ophalen. Dit zorgt weer voor een stukje extra zekerheid voor onze opdrachtgever.

Samen met onze collega’s van vb&t Vastgoedmanagement verzorgen wij ook de oplevering van aannemer aan opdrachtgever en uiteraard ook de sleuteloverdracht aan huurder. Een mooi en feestelijk moment voor alle betrokken partijen!

 

Ontdek meer over vb&t Makelaars

______________________________________________________________________________________________________

Meer nieuws? Bekijk meer actuele ontwikkelingen van vb&t Groep