Uitmuntende prestaties van vb&t tijdens de ASML Marathon

9 oktober 2023

Over de finishlijn

In het weekend van 7 en 8 oktober heeft vb&t deelgenomen aan de ASML Marathon. Medewerkers, familieleden, vrienden en zakenrelaties van vb&t bundelden hun krachten en liepen zij aan zij over de finishlijn, waar hun supporters hen vanuit het vb&t café aanmoedigden.

ASML marathon café vb&t


Wandeltocht

Op een zonovergoten zaterdag kwamen medewerkers van diverse afdelingen bijeen om de uitdagende wandeltocht van 12 kilometer te lopen. Uitgerust met comfortabele schoenen en een goede portie motivatie startte zij in de vroege uren van de dag aan de wandeling die hen door de Eindhovense wijken en het prachtige Genneper Parken stuurde. Langs de route stonden bandjes klaar om hen toe te spelen en konden zij op plekken rusten en genieten van een drankje.

Na de wandeling verzamelden de wandelaars zich in het vb&t Café, waar broodjes en een welverdiende borrel voor hen klaar stonden.

Hardloopzondag

Op zondag liepen medewerkers, familieleden, vrienden en zakenrelaties diverse marathononderdelen. Van de mini-marathon tot de volledige 42,2 kilometer, in elk segment zijn we hartstikke trots op de sportieve prestaties die zijn neergezet door de deelnemers. Een speciale vermelding verdient Winry, die de volledige marathon liep in een indrukwekkende tijd van 03:31:56.

De dag begon en eindige in het vb&t Café, dat zich bevond aan de finishlijn. Hier verzamelden deelnemers om zich voor te bereiden en supporters om hen toe te juichen. Na het neerzetten van prachtige prestaties verzamelden deelnemers zich weer in het vb&t Café. Hier konden zij tot rust komen onder het genot van heerlijke broodjes, warme soep, snacks en verfrissende drankjes.

ASML marathon


Tot volgend jaar!

Het weekend stond in het teken van saamhorigheid en grenzen verleggen. Het was een perfecte kans om individuele ontwikkeling en teamverband te stimuleren; Een kans die door iedereen met beide handen werd aangepakt.

Het jaarlijkse evenement blijft een prachtig moment waarbij vb&t het onderste in zich naar boven haalt. We hopen jullie allen volgend jaar nogmaals te mogen verwelkomen!

Wij danken iedereen voor dit prachtige event én de sportieve prestaties namens vb&t Groep. 

______________________________________________________________________________________________________

Meer nieuws? Bekijk meer actuele ontwikkelingen van vb&t Groep