Uitrollen van onze vb&t huurders app!

5 oktober 2023

Nadat we op 1 augustus de eerste grote livegang van de vb&t huurders app hebben kunnen vieren stond oktober in het teken van een verdere uitrol.

We houden de vaart erin!

Nadat in augustus de Altera portefeuille was voorzien van de vb&t app hebben we in oktober de gehele CBRE portefeuille voorzien van de app! Daarmee kunnen op dit moment ca 4.000 huurders inmiddels gebruik maken van de app.

Mijlpaal op het gebied van automatisering

Voor vb&t een belangrijke mijlpaal omdat de afgelopen jaren volop is ingezet op automatisering om de uitrol van de huurders app te kunnen realiseren. Daarmee zijn we koploper binnen het vastgoedmanagement. In 2023 zetten we de belangrijke en noodzakelijke stap naar de vb&t huurders app om het voor huurders nog makkelijker te maken om alle zaken te regelen rondom de huurwoning. Zo kan een huurder een reparatieverzoek indienen, zijn huurbetalingen zien en alle belangrijke informatie rondom zijn huurwoning lezen in de vb&t kennisbank.

De app stelt ons in staat om:

• Beter en sneller met onze huurders te communiceren;
• Beter zicht te hebben op alles wat er bij de huurder speelt;
• De tevredenheid van onze huurders te vergroten;
• Proactief te communiceren met onze huurders;
• Woonzaken zijn eenvoudig zelf online te regelen.

Implementatie en dienstverlening

De komende periode gaan we voor een aantal andere portefeuilles tevens de vb&t app implementeren. Uiteraard voorzien we uw portefeuille graag van een huurders app. Uw accountmanager demonstreert graag de werking van de app en de wijze waarop u als belegger kunt aansluiten op deze mooie aanvulling op onze dienstverlening.